Tuotteet

Käytän laadukkaita, hiusta ja hiuspohjaa hoitavia tuotteita. Samoja tuotteita on myös myynnissä, joten kotona voit jatkaa hiusten ja hiuspohjan käsittelyä juuri Sinulle sopivilla tuotteilla.

Tuoteallergiaa tai yliherkkyyttä?

Huomioin myös hiustuotteille allergiset ja yliherkät asiakkaat. Ota aina ennen käsittelyn aloittamista puheeksi mahdolliset tuoteallergiat ja yliherkkyydet.

Meillä käytettävät tuotteet

Goldwell - ELUMEN kestovärit
Korkean suorituskyvyn hiusväri ilman hapetetta. Goldwellin ELUMEN on väri, joka ”eluminoi” hiukset sisältä käsin, niin että ainutlaatuiset kampaajat voisivat saavuttaa ainutlaatuisen värjäystuloksen.

Tuotteista lisätietoja Goldwellin sivuilta.


Schwarzkopf - värit
Professional Hair Care for You!
Laatu, asiantuntemus ja innovaatio ovat iskusanoja Schwarzkopfille, joka valmistaa jatkuvasti jännittäviä tuotteita sinulle ja hiuksillesi. Schwarzkopfin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita hiusten värjäykseen, sävytykseen, hoitoon ja muotoiluun.

Tuotteista lisätietoja Schwarzkopfin sivuilta.


Cutrin - pohjoisen hiuksille
Cutrin kehittää tuotteensa tukemaan pohjoisen hiuksen kauneutta. Cutrin tuotteet ovat hiuspohjaystävällisiä, hellävaraisia ja kevyitä koostumukseltaan.

• AINOA - 100 % vegaaninen
Ensimmäinen hienolaatuiselle hiukselle tarkoitettu hoitosarja, jonka kaikki tuotteet antavat volyymia ja hoitavat yksilöllisesti - ilman latistavaa vaikutusta. AINOA-sarja sisältää Premium-laatuiset, 100 % vegaaniset tuotteet, jotka nostavat hiusten painottomuuden aivan uudelle tasolle.

• MUOTO - hoitavaan muotoiluun
Pohjoismainen hiuslaatu vaatii paljon muotoilutuotteilta. Kotimainen Cutrin vastaa pohjoisen hiuksen haasteisiin uudella MUOTO-hiustenmuotoilusarjalla.

Tuotteista lisätietoja Cutrinin sivuilta.